Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

ΑΝΘΙΜΟΣ

13 σχόλια:

  1. Το πιο θλιβερό είναι που αυτές οι άθλιες και επικίνδυνες δηλώσεις γίνονται από ένα βήμα που λέει HELEXPO. Το Ελληνικό κράτος δίνει βήμα και νομιμοποίηση στο εθνικιστικό παραλήρημα αυτού του τραγόπαπα.

    Επίσης αν θυμάμαι καλά αυτό το περιστατικό δεν είχε τύχει της πρέπουσας καταδίκης από τα κόμματα εξουσίας. Και μη μου πει κανείς ότι πρόκειται για γραφικές δηλώσεις κάποιου τυχαίου. Ο Άνθιμος και γενικά η εκκλησία παίζουν τεράστιο ρόλο στην πολιτική, κοινωνική και πολιτισμική ζωή της Θεσ/νίκης. Αν δε φιλήσεις το χέρι του δεσπότη δε γίνεσαι ούτε δήμαρχος αλλά ούτε και βουλευτής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. it seems that 'televijaonce', egeec, Gence, tsutsul Pase Goveda, all had the vision last day......tsts.....

    φαινεται οτι ολοι οι προαναφερομενοι εχετε πολυ 'ανελπιστα' την ιδια ιδεα την ιδια μερα ε?

    Συμπτωση,συμπτωση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο στον Tsutsul Pase Goveda! Πολύ καλή ιδέα οι υπότιτλοι στα μακεδονικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να καταλαβαίνουν οι Βούλγαροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τραγόπαπας ξε τραγόπαπας εξ αιτίας του Gruevski θα φάτε το κεφάλι σας και όχι λόγο Άνθιμου.Και ο Τσαρκνιάς τα ίδια λέει δεν σας άκουσα να το σχολιάζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε Gence, θα ήθελα πολύ τη γνώμη σου για το παρακάτω σποτακι που παίζεται στην κρατική τηλεόραση της "Δημοκρατίας της Μακεδονίας" ειδικά από το 4,25.
    http://www.youtube.com/watch?v=GGjYVbQGzTQ&feature=channel_page
    Μιάς και μιλάμε για παραλογισμό. Πάντως εγώ έχω τελείως αναθεωρίσει τα όρια του παραλογισμού. Εάν μου λέγανε μέχρι χθές ότι μπορεί ο Γκρούεβσκι να παραγγείλει ένα τέτοιο σποτάκι, θα στοιχημάτιζα τα πάντα ότι αποκλείεται....

    Ευτυχώς που δε στοιχιμάτησα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν ασχολούμαι με θρησκευτικά θέματα! Δυστυχώς πολλοί επικαλούνται το Θεό για να περάσουν ιδέες και πολιτικές επικίνδυνες για την ανθρωπότητα, σε όλο τον Κόσμο (βλέπε Ταλιμπάν, και όχι μόνο!). Εάν το βίντεο προερχόταν από "επιστημονικούς" κύκλους της Δημοκρατίας της Μακεδονίας, θα με ανησυχούσε παρά πολύ, εννοείται!
    Πάντως, για την ώρα θεωρώ ότι η προτροπή σε πόλεμο εκ μέρους του Μητροπολίτου Άνθιμου είναι εξαιρετικά πιο επικίνδυνη όπως επίσης οι ενέργειες Ελλήνων στην Αυστραλία, μέλη αθλητικών fan-clubs όπως αυτό στο παρακάτω link:
    http://www.youtube.com/watch?v=tNgcgKOvxlI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Gence, κοίτα. Το σποτάκι δεν το έβγαλε η Εκκλησία της γείτωνος χώρας. Το έβγαλε η κυβέρνηση στα πλαίσια της επιθετικής εκστρατείας που έχει κινήσει ο Γκρούεφσκι, αρχής γενομένης του ελληνικού βέτο.
    Στο σημείο 4.25 λέει (και διόρθωσε με αν κάνω λάθος στη μετάφραση).
    "Ο Θεός δημιούργησε τη γή κι έπλασε 3 φυλές. Τη μακεδονοειδή, την κίτρινη και τη μαύρη φυλή. Όλοι οι υπόλοιποι είναι μιγάδες." και πιό πέρα στο 4.57 λεει
    "Site beli, nasha brakja se" (Όλοι οι λευκοί είναι αδελφια μας)..... "zatoa shto **(ακαταληπτο)** gen makedonski" (διότι έχουν γονίδια μακεδονικά).

    Όπως βλέπεις, δεν είναι και τόσο θρησκευτικό το θέμα. Θα ήθελα πολύ, θαραλλέα, να πάρετε μία θέση, αφήνοντας τις υπεκφυγές.

    Observer1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Θεός τα είπε στους Μακεδόνες όλα αυτά; Δεν το πιστεύω! Αν τα έλεγε ο ίδιος ο Γκρούεφσκι, θα υπήρχε σοβαρό πρόβλημα, αλλά αφού τα είπε ο Θεός….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ λέω ότι τα λέει ο Νικολάκης και το επιτελείο του. Πρέπει να 'χει αρχίζει να τα χάνει αλλιώς δεν εξηγείται. Τι προσπαθεί να πετύχει? Αυτογκόλ?
    Το θέμα μας είναι ποιά είναι η θέση της αυτοαποκαλλούμενης Μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα. Αυτό σας ρωτάω κύριοι και μην υπεκφεύγετε. Ανεξαρτήτως του ποιός είναι ο δημιουργός του σποτ, τι έχετε να σχολιάσετε επ΄ αυτού?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγώ ακόμα δεν κατάλαβα που ανακατεύεται ο Γκρούεφσκι στο βίντεο: δεν βλέπω να κάνει δήλωση!
    Τέλος πάντων. Το περιεχόμενο σχετικά με μακεδονοειδή, κτλ, είναι κατακριτέο, όσο και αυτό το βίντεο που παρουσιάζεται ως επιστημονικό: έχουν κάνει έρευνα, λέει!
    http://www.youtube.com/watch?v=5zJG8Rs4Po0

    Αυτό πια το αφήνω ασχολίαστο!
    http://www.youtube.com/watch?v=b_QUtalRsl0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι τραγοπαπάδες είναι πάντα τραγοπαπάδες. Λένε τις ίδιες παπαριές αλλά σε διαφορετικές γλώσσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. παραθέτεις βίντεο απο το youtube απο διάφορους τυχαίους αλλα δεν σχολιάζεις το γεγονός ότι το ρατσιστικό βίντεο με τους μακεδονοειδείς και τους νεγροείδείς παίχτηκε απο την κρατική τηλεόραση των Σκοπίων. Δεν καταλαβαίνεις που ανακατεύεται ο Γκρουέφσκι και η κυβέρνησή του; Τον ηλίθιο παριστάνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή